×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barrie Stevens krijgt rol in GTST

Barrie Stevens krijgt rol in GTST
9.01.2019 -

Goede tijden, slechte tijden telt binnenkort weer een nieuw personage. Barrie Stevens maakt volgende maand zijn opwachting in Meerdijk. Hij gaat de rol van binnenhuisarchitect Rudie spelen.


'Het is geweldig', zegt de inmiddels 74-jarige Barrie in RTL Boulevard. 'Goede tijden, slechte tijden is al 28 jaar een begrip in Nederland. Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen. Het is zo'n geoliede machine. Van productie, schmink tot aan de catering… het is ongelooflijk.'

Barrie maakte vorig jaar zijn tv-comeback in het televisieprogramma Beter laat dan nooit. Daarin ging de van oorsprong Engelse acteur onder leiding van Olcay Gulsen met Peter Faber, Gerard Cox en Willibrord Frequin op reis.