Barbie’s ongeboren kindje nú al onder toezicht

Samantha en haar vriend Maron Hill maakten vorige week bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten! Hoewel Samantha, beter bekend als Barbie, volgens een familielid haar leventje weer helemaal op orde heeft, is het nog maar de vraag of ze haar derde kindje zal mogen houden.

Bij Jeugdzorg weten ze namelijk inmiddels ook dat Samantha weer zwanger is. Zij hebben haar verteld dat ze dat moeten melden bij de Raad voor de Kinderbescherming. In algemene zin is het volgens Richard Bakker, voorlichter van de Raad voor Kinderbescherming, zo dat bij mensen met psychiatrische klachten of drugs- of alcoholproblemen, of een combinatie daarvan, negen van de tien keer al wordt ingegrepen tijdens de zwangerschap. Toch hebben Samantha en Maron er volgens het familielid alle vertrouwen in dat ze de Kinderbescherming duidelijk kunnen maken dat de situatie nu helemaal anders is dan een jaar geleden.

Het hele verhaal, waarin een familielid onder meer vertelt over hoe het nu met Barbie gaat en de Kinderbescherming een reactie geeft op de zwangerschap, staat deze week in Weekend! 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen