Barbie stelt aangifte tegen lekken sekstape uit

Samantha ‘Barbie’ de Jong doet op dit moment geen aangifte tegen de persoon die een sekstape van haar heeft laten uitlekken. Volgens haar manager heeft het doen van aangifte op dit moment een te grote emotionele impact op De Jong.

De realityster sluit zeker niet uit over een paar weken alsnog naar de politie te stappen om melding te maken van het incident. 'Maar de schade is nu al geleden en we hebben de laatste week niets meer van de afperser gehoord', aldus haar zegsman.

De pikante opname uit de privécollectie van Barbie circuleerde twee weken geleden op internet en whatsapp-groepen. De persoon die verantwoordelijk is voor de verspreiding van het filmpje had contact met Samantha gezocht en eiste een 'flink geldbedrag' om de opname niet naar buiten te brengen.

Toen ze hier niet in meeging, publiceerde hij het erotische materiaal. Over wie de dader is, doet zij geen uitspraken. De Jong (28) deed halverwege januari een zelfmoordpoging. Dit deed een discussie aanzwellen over de nazorg van RTL voor realitysterren die plotseling in het middelpunt van de belangstelling komen te staan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen