×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie stelt aangifte tegen lekken sekstape uit

6.03.2018 -

Samantha ‘Barbie’ de Jong doet op dit moment geen aangifte tegen de persoon die een sekstape van haar heeft laten uitlekken. Volgens haar manager heeft het doen van aangifte op dit moment een te grote emotionele impact op De Jong.


De realityster sluit zeker niet uit over een paar weken alsnog naar de politie te stappen om melding te maken van het incident. 'Maar de schade is nu al geleden en we hebben de laatste week niets meer van de afperser gehoord', aldus haar zegsman.

De pikante opname uit de privécollectie van Barbie circuleerde twee weken geleden op internet en whatsapp-groepen. De persoon die verantwoordelijk is voor de verspreiding van het filmpje had contact met Samantha gezocht en eiste een 'flink geldbedrag' om de opname niet naar buiten te brengen.

Toen ze hier niet in meeging, publiceerde hij het erotische materiaal. Over wie de dader is, doet zij geen uitspraken. De Jong (28) deed halverwege januari een zelfmoordpoging. Dit deed een discussie aanzwellen over de nazorg van RTL voor realitysterren die plotseling in het middelpunt van de belangstelling komen te staan.