×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Barbie overgebracht naar zorginstelling’

15.01.2018 -

Barbie is vandaag uit het ziekenhuis vertrokken. Ze is alleen niet terug gegaan naar haar huis. Bronnen uit haar omgeving vertellen dat ze naar een zorginstelling is gebracht.


Sinds vrijdagavond is er niets meer bekend geworden over de toestand van Samantha de Jong. Eerder werd bekend dat de realityster weer bij bewustzijn is, sindsdien zwijgt de familie in alle talen. Tot vandaag, insiders weten aan een ochtendkrant te melden dat Barbie vanuit het ziekenhuis naar een zorginstelling is gebracht.

Het gaat niet goed met Barbie de afgelopen tijd. Eerder vertelde de moeder van twee daar zelf het volgende over: 'Ik zit momenteel in de bijstand en probeer met de hulp van de Sociale Dienst mijn leven op orde te krijgen. Mijn leven is een ravage. Alsof er een tsunami overheen geweest is. Ik ben het overzicht volledig kwijt'.

Barbie werd vrijdagochtend met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de melding bij het alarmnummer was er sprake van grote spoed.