×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie: Met de juiste hulp word ik weer de oude

24.01.2018 -

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gelooft dat ze met de juiste hulp weer de oude wordt. 'Naar omstandigheden gaat het wel redelijk wat beter met mij. Ik laat iedereen maar even weten dat ik nu de juiste hulp heb. Ik word goed verzorgd', vertelt ze.


Barbie verblijft momenteel in een gespecialiseerde kliniek nadat ze op vrijdag 12 januari thuis bewusteloos was geraakt en met gillende sirenes werd afgevoerd naar het ziekenhuis. 'Het plan nu is dat ik heel erg tot rust ga komen'', zegt de Haagse blondine tegen Shownieuws. 'En het verdere plan is dat ik gewoon weer de oude word.'

Samantha zegt veel steun te hebben aan haar vriend Jordy, familie en fans. Haar kinderen komen haar regelmatig opzoeken. 'Dat doet me hartstikke goed. Ze steunen mij en dat is echt het allerbelangrijkste.' Ook wil ze haar fans bedanken: 'Ik heb veel lieve fans die mij bloemen en kaartjes sturen. Daar wil ik ze ook heel erg voor bedanken, want het doet me echt heel erg goed'.

De voormalig realityster gaat in het telefoongesprek niet in op het overmatig drugsgebruik waardoor ze volgens een verklaring van haar familie en manager bewusteloos zou zijn geraakt. Wel zegt ze: 'In acht jaar tijd heb ik gewoon heel veel meegemaakt. Qua aandacht, media en noem maar op. Het is me gewoon allemaal even te veel geworden en het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op. Ik kon niet meer. Het is niet leuk hoe het is afgelopen natuurlijk.'