×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie als verleidster in Temptation Island VIPS?

Barbie als verleidster in Temptation Island VIPS?
2.01.2019 -

Familieleden van Samantha de Jong maken zich zorgen. Barbie zou namelijk door RTL zijn gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. ‘Dat is toch niet te geloven,’ aldus één van hen.


Nog geen maand nadat de met psychische en verslavingsproblemen worstelende realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, terugkeerde uit een Schotse afkickkliniek, baart de 29-jarige blondine opnieuw opzien. Haar familie is vol lof over hoe goed het met haar gaat. Maar er zijn ook serieuze zorgen. Niet zozeer om Samantha, maar om de plannen die RTL met haar heeft. Een familielid van Samantha vertelt aan Weekend dat Sam in Schotland had ingezien dat een groot deel van haar problemen door haar televisiewerk is veroorzaakt. ‘En dan is het niet te geloven dat RTL haar heeft gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. ‘Het is logisch dat Sam ja zegt, aangezien ze momenteel moet rondkomen van nog geen 1000 euro per maand. Maar ik was echt verbijsterd toen ik dat nieuws te horen kreeg. In mijn ogen ben je dan nog slechter dan de duivel. Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.’

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend, die vanaf vandaag in de winkel ligt.