×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Backstreet Boys treden op als Spice Girls

8.05.2018 -

Tijdens een speciaal aan hen gewijde cruise, traden de Backstreet Boys op als hun jaren 90-collega's de Spice Girls. Fans gingen compleet uit hun dak toen Nick Carter als Emma Bunton, Howie Dorough als Geri Halliwell, Kevin Richardson als Victoria Beckham, AJ MacLean als Mel B en Brian Litrell als Mel C het podium betraden. De 'Spice Boys' probeerden hun beste dansmoves te tonen op de monsterhit Wannabe.


'Ik was verrast hoe goed ze eruit zagen als vrouwen,' zei een fan tegen Entertainment Tonight. 'Ze moeten echt wel geoefend hebben op het dragen van die typische Spice Girls schoenen, met die dikke zolen. Het was een en al 'girl power' wat ze uitstraalden!'

Het was de zesde fan-cruise van BSB, die aan de vooravond staan van hun residentie in Las Vegas. De band vierde onlangs zijn 25-jarig jubileum.