Backstreet Boy wil Justin Bieber helpen

Backstreet Boy A.J. McLean vindt het lastig om te zien dat Justin Bieber de verkeerde kant op gaat. Daarom lijkt het hem een goed idee om contact met hem te zoeken en hem advies te geven. Zo vertelt hij aan People.

McLean wil Bieber spreken via zijn manager Scooter Braun, die hij nog niet zo lang geleden tijdens een vakantie heeft ontmoet. "Ik wil kijken of ik contact met hem kan leggen om een afspraak te maken. Ik wil hem onder mijn hoede nemen en hem vertellen hoe ik alles heb ervaren op zijn leeftijd", aldus de zanger die heel open is geweest over zijn eigen alcohol- en drugsgebruik. "Misschien dat hij wat van mij wil aannemen", vervolgt A.J.

McLean zou hem willen vragen waar hij mee bezig is. "Wil je iets aan jezelf bewijzen? Of wil je iets bewijzen aan de pers en de media? Of wil je iedereen laten zien dat je alles kan doen? Of vraag je op de verkeerde manier om hulp? Dit kan namelijk ook een schreeuw om aandacht zijn", legt A.J. uit. "Ik hoop dat hij eens met mij wil gaan zitten zodat we het een en ander kunnen bespreken. Hij moet hier doorheen en hopelijk komt hij hier beter en sterker uit."