×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Baby van John Legend krijgt auto’s cadeau

Baby van John Legend krijgt auto’s cadeau
16.04.2017 -

De dochter van Chrissy Teigen en John Legend heeft twee roze speelauto's cadeau gekregen van Kris Jenner. ''Ik heb een grotere garage nodig'', grapt Chrissy op Twitter.


Chrissy en Johns dochtertje Luna vierde vrijdag haar eerste verjaardag. Van papa kreeg het meisje een plastic loopkarretje, maar een dag later besloot Kris Jenner daar een behoorlijk schepje bovenop te doen.

Voor de deur stonden een roze Barbie Cadillac SUV en roze Minnie Mouse-auto in kinderformaat. Luna kan nog amper lopen, maar dat hoeft nu ook niet meer. De wagens lopen op accu's, waardoor ze de hele buurt door kan rijden.

''De koningin van cadeaus flikt het weer @krisjenner je bent gestoord. We houden van je'', schreef Chrissy bij een kiekje van de auto's.