×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Baby Kim en Kanye kan elk moment komen’

‘Baby Kim en Kanye kan elk moment komen’
10.05.2019 -

Het lijkt niet lang meer te duren voordat Kim Kardashian en Kanye West hun vierde kind in de armen hebben. Volgens TMZ is de bevalling van de surrogaatmoeder van het stel begonnen.


Bronnen van de site melden dat Kanye en Kim donderdagavond naar het ziekenhuis zijn gekomen om bij de geboorte van hun zoon te zijn. Het is het tweede kind van het echtpaar dat via een surrogaatmoeder wordt geboren. Bij haar eerste twee zwangerschappen kreeg Kim te maken met complicaties, waardoor het haar werd afgeraden zelf nog kinderen te dragen.

Kim en Kanye zijn al ouders van dochters North (5) en Chicago (zestien maanden) en zoon Saint (3). De twee hadden het geslacht van hun vierde telg eigenlijk geheim wilde houden, maar North was iets te loslippig op het schoolplein, zo vertelde Kim eerder in de realityserie van de familie, Keeping Up With The Kardashians.