×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Baby-geheim Katja

15.08.2007 -

Katja en Thijs gaven vorige week een groot tuinfeest in de achtertuin van hun nieuwe villa in Uitdam. Dit intieme feestje werd gegeven, omdat het liefdeskoppel precies één jaar getrouwd is. Familie en vrienden werden uitgenodigd voor een barbecue. En sommige genodigden kwamen zelfs met cadeautjes voor een baby aanzetten. Is Katja dan nu echt zwanger?


Sinds het huwelijk van de actrice en de acteur gaan er al geruchten over een mogelijke zwangerschap van Katja. Zelfs opinieweekblad

Elsevier

wist op de website al eens te melden dat Katja een kindje verwacht.

Shownieuws

meldde vorig jaar augustus al dat de actrice in januari uitgerekend zou zijn. Katja negeert de vragen van de pers over een mogelijke zwangerschap.

Maar het feit dat vrienden met babycadeautjes aan kwamen zetten tijdens het feestje is tot dusverre de beste aanwijzing dat Katja zwanger is.

Alle ins en outs zijn te lezen in de Weekend van deze week!