×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Azealia Banks: ‘Russell Crowe is een racistisch, vrouwenhatend zwijn’

19.10.2016 -

Drie dagen na een vermeende mishandeling door Russell Crowe, haalt Azealia Banks in een interview met The Sun uit naar de acteur. 'Hij is een racistisch, vrouwenhatend zwijn', aldus de rapper.


Azealia kwam zondag naar buiten met de beschuldgingen aan het adres van Russell. Ze schreef op Facebook dat hij haar gewurgd, bespuwd en uit de hotelkamer had gezet. Ook zou hij het woord 'nigger' naar haar hoofd hebben geslingerd.

De acteur ontkent het misbruik en de racistische taal. Vrienden die op het feestje aanwezig waren verklaarden tegenover Radar Online dat het Azealia was die zich niet gedroeg op de hotelkamer van de Gladiator-acteur zaterdagnacht. Ze zou agressief zijn geweest en hebben gedreigd mensen met een gebroken glas te bewerken. De gastheer zou haar daarop hebben beetgepakt en uit de kamer hebben gezet.

Azealia eiste in eerste instantie excuses van Russell. De acteur weigerde, waarop de rapper maandag aangifte tegen hem deed.