×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Autsj: Orlando Bloom spelt naam zoon verkeerd in tattoo

Autsj: Orlando Bloom spelt naam zoon verkeerd in tattoo
14.02.2020 -

Orlando Bloom wilde zoontje Flynn eren in een nieuwe tatoeage op zijn arm, maar er sloop een foutje in de nieuwe lichaamsversiering. De acteur en zijn tattoo-artist hebben inmiddels aangegeven de misstap snel te herstellen.


Op de arm van Orlando moesten de naam, geboortedatum en -tijdstip van Flynn in Morsecode staan. Nadat de acteur het resultaat trots had gedeeld op Instagram, wees een volger hem op de fout. ‘Als daar Flynn moet staan, is er iets niet goed gegaan.’ In het ontwerp was een puntje verloren gegaan, waardoor er nu Frynn in Morse stond.

Tatoeëerder Balazs Bercsenyi deelde een foto van zichzelf met Bloom, en schreef daarbij: ‘Een prachtig eerbetoon van Orlando Bloom aan zijn zoon. En ja, er mist een puntje, we weten het, en het wordt gefixt.’

View this post on Instagram

former Legolas and the hungarian tattooed Frodo 😩😅

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on

Lees ook:

Wauw: Gordon deelt waanzinnige transformatie

Jeroen van Merwijk getroffen door darmkanker