Autopsie Paul Walker uitgesteld

De autopsie van Paul Walker is uitgesteld tot komende week. Zijn lichaam is zo ernstig verbrand door de autocrash dat de lijkschouwer eerst moet wachten op de tandartsgegevens van de acteur voordat hij het stoffelijk overschot kan identificeren, meldt TMZ.

De lijkschouwer van Los Angeles heeft bevestigd dat de lichamen van Paul en zijn vriend en zakenpartner Roger Rodas zodanig zijn verbrand dat identificatie op een andere manier niet mogelijk is.

Rodas en Walker zouden al meer dan 10 jaar vrienden zijn. De 38-jarige Roger zou Paul ook geholpen hebben met het opzetten van een autoshop en het oprichten van de liefdadigheidsinstelling Reach Out World Wide.

Paul kwam zaterdagmiddag plaatselijke tijd om in Valencia, Californië bij een heftig auto-ongeluk. Rodas zat achter het stuur en zou veel te hard gereden hebben. Omstanders probeerden de twee nog te redden, nadat hun Porsche tegen een boom was opgeknald en in brand was gevlogen. Maar de twee mannen zaten klem en volgens ooggetuigen waren de vlammen zo hoog dat er geen redden aan was.