×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Auto Bridget Maasland gestolen

10.07.2017 -

De auto van Bridget Maasland is in het weekend gestolen. Dat vertelde de presentatrice in RTL Boulevard. “Oh, ik heb nieuws”, riep ze in de uitzending. Daarna vertelde ze wat er was gebeurd en liet ze ook nog een foto van haar auto zien.


Bridget merkte maandagochtend dat haar auto er niet meer stond. Ze moest naar de vergadering van RTL Boulevard. Ze had nog een rondje gelopen omdat ze opeens niet meer zo zeker wist waar ze de wagen had geparkeerd.

Enig speurwerk van de presentatrice leverde op dat haar auto zondag op klaarlichte dag moet zijn gestolen. Ze sprak namelijk de eigenaar van de auto die op haar parkeerplek stond en die vertelde dat hij zijn wagen er zondagmiddag had neergezet.