’Ashton ging vreemd met mijn vriendin’

Scott Eastwood denkt te weten waarom het huwelijk van Ashton Kutcher en Demi Moore op de klippen is gelopen. De acteur vertelde donderdagavond in de talkshow Watch What Happens: Live dat Ashton kort voor de breuk was vreemdgegaan met zijn vriendin.

Een beller vroeg aan een andere gast, Jon Cryer, of het gênant was om op de set van Two And A Half Men samen te werken met Ashton, aangezien ze allebei een relatie met Demi hebben gehad. Cryer, die in de sitcom de rol van Alan Harper speelt, gaf aan dat het in eerste instantie wel een beetje ongemakkelijk was. Op dat moment mengde Scott zich in het gesprek.
"Misschien is het een troost voor je dat hij het met een van mijn ex-vriendinnen heeft gedaan", zei de zoon van Clint Eastwood. "Maar ze was toen nog wel mijn vriendin, dus…" Volgens Scott was zijn vriendin een van de twee dames met wie Ashton het op 24 september 2011 wel erg gezellig had in een jacuzzi in San Diego. Het vermeende incident op de trouwdag van het acteurskoppel werd breed uitgemeten in de media.
Of het avontuurtje van Kutcher ook echt de reden was voor de breuk, weet de 29-jarige Eastwood niet zeker. "Ik denk dat het daardoor wel in een stroomversnelling werd gebracht." Hij neemt de man van actrice Mila Kunis overigens niet kwalijk. "Ik zou hem gewoon de hand schudden."