As The World Turns in Nederland

As The Word Turns-fans moeten zaterdag 15 januari in Utrecht zijn, want dan zijn de acteurs in Nederland om tijdens een show alles over zichzelf te vertellen.

Zaterdag 15 januari vindt in theater Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht een uniek event plaats waarvoor acteurs uit de wereldberoemde soap As The World Turns speciaal naar Nederland komen. Weekend kon eerder al melden dat de bekende gezichten Elizabeth Hubbard (Lucinda Walsh), Billy Magnussen (Casey Hughes) en Martha Byrne (‘de oude’ Lily Walsh) aanwezig zijn. Nu is bekend geworden dat ook Paolo Seganti en Van Hansis het event zullen bijwonen. In de serie zijn zij te zien als Damian Grimaldi en zijn biologische zoon Luke Snyder.

 

Presentatie van de show is in handen van Peter van der Vorst. Hij vraagt de acteurs alles over hun leven in én buiten de schijnwerpers. Daarnaast maken bezoekers kans om vragen te stellen en is er een speciale As The World Turns-quiz waarin de kijkers en acteurs hun kennis over Oakdale testen. Voor enkele bezoekers eindigt de show met een felbegeerde Meet & Greet en een signeersessie.

 

De kaartverkoop voor dit exclusieve ‘As The World Turns’-event is inmiddels van start gegaan. Wegens succes is er een extra show in de ochtend van zaterdag 15 januari bijgekomen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site www.rtltickets.nl en 0900-3311332 (45ct pm).