×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Artiesten dragen witte #TimesUp-roos

Artiesten dragen witte #TimesUp-roos
29.01.2018 -

Bij de Grammy Awards hebben een aantal artiesten gehoor gegeven aan de vraag van de organisatie #TimesUp om een witte roos te dragen, als symbool van hoop, vrede, sympathie en weerstand. In vergelijking met de Golden Globes was de saamhorigheid echter beduidend kleiner, meldt TMZ.


Op de rode loper bij het evenement in New York City droegen artiesten als Miley Cyrus, Lady Gaga, Ne-Yo, Kelly Clarkson en The Chainsmokers een witte roos op hun kleding of in hun hand.

(Bron: Instagram)

(Bron: Instagram)

(Bron: Instagram)

(Bron: Instagram)

(Bron: Instagram)

(Bron: Instagram)

(Bron: Instagram)

De meerderheid droeg echter geen witte roos, wat in schril contrast stond met de Golden Globes, waar vrijwel alle aanwezigen gehuld in het zwart kwamen om #TimesUp te steunen.

Waar de entertainmentindustrie in Hollywood zich luid laat horen voor gelijkheid en opkomt voor de rechten van vrouwen, is er in de muziekindustrie nog geen vergelijkbaar initiatief ontplooid.