×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Art Rooijakkers liep heftige hoofdwond op bij opnames Wie Is De Mol?

14.02.2017 -

Art Rooijakkers is niet helemaal heel gebleven tijdens de opnames van Wie Is De Mol? dit seizoen. De presentator liep, als gevolg van een 'stom ongelukje', een hoofdwond op en moest naar de eerste hulp in het ziekenhuis in Pendleton.


Hij deelt nu foto's van zijn wond en het moment in het ziekenhuis. Zijn hoofd moest zelfs gedeeltelijk kaalgeschoren worden om de wond te kunnen behandelen. 

'Ok, het is geen haaienbeet zoals bij Freek Vond', grapt Art. 'Toch vonden ze mijn hoofdwond (gevolg van een stom ongelukje) dit voorjaar op de ER in het ziekenhuis van Pendleton ernstig genoeg om voor te stellen mijn hoofd gedeeltelijk kaal te scheren (i.v.m. hechtingen)'. 

Na anderhalf uur mocht de presentator gelukkig weer naar huis. 'Best lastig, midden in de opnames van Wie Is De Mol?. Uiteindelijk – na mijn hartslag, bloeddruk, temperatuur en nog veel meer gemeten te hebben – lieten de doktoren me na anderhalf uur gaan. Met een gelijmde hoofdwond, knallende koppijn én al mijn ongeschoren haar.'

Hoe Art de wond heeft opgelopen heeft hij niet gezegd.