×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arnold Schwarzenegger zeven jaar na de breuk nog altijd getrouwd

Arnold Schwarzenegger zeven jaar na de breuk nog altijd getrouwd
7.07.2018 -

Zeven jaar nadat Maria Shriver de scheiding aanvroeg, is ze nog altijd getrouwd met Arnold Schwarzenegger. Vooral de zeventigjarige Terminator-acteur lijkt geen haast te hebben om de breuk officieel te maken.


Maria vroeg de scheiding aan op 1 juli 2011 nadat ze erachter kwam dat Arnold een kind had verwekt bij de huishulp. Al snel bereikten de twee overeenstemming over het ouderlijk gezag, dus daar lag het probleem niet. Bovendien zijn al hun vier kinderen inmiddels volwassen, waardoor het onderwerp nu sowieso niet meer speelt.

Op het gebied van financiën viel er maar liefst 400 miljoen dollar te verdelen. Aangezien er geen huwelijkse voorwaarden voorafgaand aan de bruiloft in 1986 waren getekend, ging dit bedrag door de helft. En alhoewel er kleine geschillen waren, leverde dit geen serieuze problemen op.

Toch heeft Arnold nooit interesse getoond om de scheiding officieel te maken, zeggen bronnen tegen TMZ. Maria heeft een aantal keer aangedrongen bij Schwarzenegger, maar laat het nu maar gaan. Toch betekent de desinteresse van The Governator absoluut niet dat hij erover denkt om terug te gaan naar zijn ex, benadrukken de insiders.