×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Armin en Mr. Probz stormen hitlijst binnen

15.05.2015 -

Armin van Buuren en Pr. Probz komen deze week met hun nieuwe single de hitlijst binnen. Het nummer Another You stond vorige week nog op de 45e plek, deze week staat de single op de zevende positie.


Another You is het resultaat van een intensieve samenwerking, zo vertelden beide muzikanten aan BuzzE bij de release. Het idee om samen een plaat te maken ontstond in 2014, toen de twee elkaar tegen het lijf liepen bij de uitreiking van de Buma Awards 2014. Beide artiesten gaven aan trots te zijn op het resultaat. "Armin van Buuren weet je wel. Dat is niet zomaar iemand", zei Mr. Probz.

In de single top tien staan deze week niet veel veranderingen. Kenny B staat nog steeds op één met zijn zomerse nummer Parijs.