×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Armin aangeslagen na val Paul van Dyk

28.02.2016 -

De mainstage van het A State Of Trance Festival in de Jaarbeurs Utrecht werd in de nacht van zaterdag op zondag gesloten, nadat de Duitse dj Paul van Dyk van het podium was gevallen. Armin van Buuren meldt op zijn Facebook-pagina dat Van Dyk met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht.


,,Hij is een van de helden van het A State of Trance Festival en daarom hebben we de mainstage gesloten'', aldus Van Buuren.

A State of Trance is volgens de organisatie het grootste indoor trance festival ter wereld. Tijdens dit jubileumjaar komen alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar voorbij. Armin van Buuren is elk jaar de hoofdact van het indoor festival.

In de loop van de ochtend liet vriend en collega-dj Dash Berlin via Twitter weten dat Paul van Dyk geluk heeft gehad en in stabiele toestand verkeert.