Arie Boomsma vast op vliegveld

Arie Boomsma zit vast op het vliegveld van Buenos Aires. De presentator, zijn crew en de acht deelnemers van het nieuwe KRO-programma De Roze Wildernis zijn op weg naar de jungle van Argentinië, maar kunnen door noodweer niet op hun binnenlandse vlucht stappen.

''Tegenslag bij De Roze Wildernis. Noodweer in Buenos Aires. Na 14 uur vliegen zitten we nu vast op het vliegveld. Zonder bagage'', twitterde Arie woensdagmiddag. Boomsma vertrok dinsdagavond naar Buenos Aires, maar moet zijn tocht dus even staken.
De opnames komen door de vertraging wel in gevaar, laat een woordvoerder van de KRO weten aan BuzzE. ''Het is een strak opnameschema. De opnames gaan uitlopen, maar het is nog niet precies duidelijk wat daarvan de consequenties zullen zijn.''
In De roze wildernis probeert Arie de moeizame band tussen homoseksuele jongeren en hun vaders te verbeteren. Tijdens de tocht door de jungle van Zuid-Amerika voeren de jongens en hun vaders samen opdrachten uit om nader tot elkaar te komen en de oorzaak van hun onderlinge problemen te onderzoeken. De eindbestemming van het avontuur is de uitbundige Gay Pride in de Argentijnse stad Buenos Aires.