×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande weigert koninklijke onderscheiding

Ariana Grande weigert koninklijke onderscheiding
30.12.2018 -

Ariana Grande was hard op weg om een koninklijke onderscheiding te mogen ontvangen van het Britse koningshuis, maar weigerde deze uiteindelijk aan te nemen. Volgens The Sun zou de popster de koninklijke erkenning krijgen voor het organiseren van een benefietconcert in Manchester, na de bomaanslag die plaatsvond tijdens haar concert. Maar volgens bronnen wees Grande de eer af, omdat ze het te vroeg zou vinden.


Met het benefietconcert wist Grande miljoenen euro's op te halen voor de families die slachtoffer werden van de bomaanslag in mei 2017. Met oud en nieuw zou de zangeres daarom een onderscheiding van het koningshuis mogen ontvangen. Maar ze weigert omdat ze de gevoelens van de geraakte families niet wil kwetsen, en bang was dat het 'ongevoelig' zou overkomen.

Ariana werd wel een ereburger van de stad Manchester. Ze heeft zich vaker uitgelaten over het trauma dat ze heeft opgelopen nadat er 22 doden vielen door een bom tijdens een van haar concerten.