×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande verdedigt haar verloofde na aanslaggrap

6.07.2018 -

Ariana Grande vond de grap die haar verloofde Pete Davidson maakte over de aanslag bij haar concert in Manchester niet leuk. Toch verdedigt ze Pete in een tweet.


Eerder deze week ontstond ophef over de grap, die de Saturday Night Live-comedian maakte tijdens een benefietavond voor Puerto Rico afgelopen najaar. Hij zou hebben gezegd dat Ariana zich moest realiseren hoe populair ze was geworden, 'want Britney heeft nooit een terroristische aanslag gehad bij haar concert'. De opmerking kwam een moeder van één van de dodelijke slachtoffers van de aanslag in Manchester ter ore, ze noemde de grap in The Mirror 'walgelijk' en eiste excuses van Pete.

Donderdag reageerde de zangeres op een fan die op Twitter een opmerking maakte over het voorval, dat ze 'spijtig' noemt. 'Dit is moeilijk voor mij en ik heb er gemengde gevoelens over', aldus Ariana. 'Hij gebruikt comedy om mensen zich beter te laten voelen over hoe gestoord de wereld nu is. We gaan allemaal anders om met een trauma. Ik vond het natuurlijk niet grappig. Het was maanden geleden en zijn intentie was en is nooit slecht.'