×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande uitgeroepen tot vrouw van het jaar

Ariana Grande uitgeroepen tot vrouw van het jaar
7.11.2018 -

Ariana Grande is volgens Billboard dé vrouw van het jaar. De 25-jarige zangeres wordt op 6 december in het zonnetje gezet tijdens het Women in Music diner en awardsgala van het Amerikaanse muziekblad.


'Ariana Grande is een ster op haar eigen voorwaarden', aldus Billboards Ross Scarano, die constateerde dat de zangeres trends in de muziekindustrie niet volgt. 'Zeker van haar haarzelf komt ze consequent op voor zichzelf en haar beslissingen in een wereld die vaak niet zo gastvrij is voor dergelijke krachtige jonge vrouwen. Ze heeft lef, maakt goede muziek en verdient absoluut de titel vrouw van het jaar.'

De No Tears Left To Cry-zangeres treedt in de voetsporen van onder anderen Beyoncé, Madonna en Lady Gaga. Vorig jaar riep Billboard Selena Gomez uit tot vrouw van het jaar.