×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande reageert voor het eerst op breuk met Pete Davidson

Ariana Grande reageert voor het eerst op breuk met Pete Davidson
17.10.2018 -

Ariana Grande heeft voor het eerst gereageerd op haar breuk met haar verloofde Pete Davidson. In een inmiddels verwijderde post op Instagram Stories schreef de zangeres dat ze erg verdrietig is.


'Het is tijd om het internet voor even gedag te zeggen. Het is zwaar om berichten te ontwijken die ik niet wil zien', aldus Ariana. 'Het is heel verdrietig allemaal en we proberen om gewoon door te gaan. Bedankt dat jullie er altijd zijn', zei ze tegen haar fans.

Wellicht had Ariana al snel spijt van haar berichtje om even niet op het internet te kijken. Ze plaatste op Instagram een reeks foto's van haar bezoek aan NBC's A Very Wicked Halloween, waarbij ze onder meer poseerde met actrice Idina Menzel. 'Kan niet geloven dat mijn angst dit bijna voor mij had verpest', zo omschreef ze haar gevoelens. 'Niet vandaag Satan, en ook niet morgen of overmorgen.'