×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande laat Manchester-tattoo zien

25.05.2018 -

Ariana Grande heeft voor het eerst haar tatoeage ter nagedachtenis aan de aanslag in Manchester laten zien. Achter haar linkeroor heeft ze een tattoo van een klein bijtje, zo is te zien op Twitter. 'Forever', schrijft de zangeres erbij.


Het is niet helemaal duidelijk of het om een nieuwe tattoo gaat of niet. Vorig jaar juni deden al geruchten de ronde dat Ariana en haar tourcrew allemaal een plaatje van een bij, het symbool van Manchester, op hun lichaam hadden laten tatoeëren.

De werkbij is al sinds de industriële revolutie symbool van de stad Manchester. De lokale bevolking wil zichzelf daarmee profileren als hardwerkend volk. Zelfs de plaatselijke universiteit heeft drie bijen in haar embleem.

Dinsdag was het precies een jaar geleden dat de aanslag plaatsvond na afloop van een concert van de zangeres. Ariana herdacht de 22 dodelijke slachtoffers thuis met een kleine ceremonie.