×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande is na relatie van vier weken verloofd

12.06.2018 -

Ariana Grande en Pete Davidson zijn na een relatie van een paar weken verloofd. Dat melden anonieme bekenden van het stel aan verschillende Amerikaanse entertainmentwebsites.


'Het is heel recent. Het zijn twee mensen die heel snel liefde bij elkaar vonden en elkaar altijd gelukkig maken. Ze zijn er van het weekend over begonnen en verbergen het niet', aldus een van hen tegen People.

Ariana en Pete, een van de gezichten van Saturday Night Live, maakten twee weken geleden bekend dat ze een stelletje zijn. Niet lang daarvoor liet de zangeres weten na twee jaar een punt te hebben gezet achter haar relatie met rapper Mac Miller. Ook Pete was nog maar net single, hij verbrak onlangs zijn tweejarige relatie met Cazzie David.