×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande in tranen bij ode aan Aretha

17.08.2018 -

Ariana Grande is erg ontdaan door het overlijden van soullegende Aretha Franklin. De 25-jarige zangeres kon haar tranen niet bedwingen toen ze donderdagavond te gast was in The Tonight Show.


Ariana was te gast bij talkshowhost Jimmy Fallon om haar nieuwe album Sweetener te promoten. Maar nog voor het tv-programma begon, werd duidelijk dat Franklin overleden was. Daarom vroegen producers van The Tonight Show of Ariana een nummer van de Queen Of Soul ten gehore wilde brengen.

De zangeres twijfelde omdat ze 'te emotioneel was' om te zingen na het overlijden van een van haar helden. Uiteindelijk stemde ze toch in met het verzoek en zong de bekende hit Natural Woman, onder begeleiding van huisband The Roots. Na een ovationeel applaus verliet Ariana de tv-studio met tranen in haar ogen.