×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ariana Grande hysterisch na explosie bij concert’

‘Ariana Grande hysterisch na explosie bij concert’
23.05.2017 -

Ariana Grande was hysterisch en ontroostbaar na haar concert maandag in Manchester, waarbij zeker 19 bezoekers om het leven kwamen en rond de 50 fans gewond raakten.


Bronnen die in contact zijn geweest met de 23-jarige Ariana melden aan TMZ dat de zangeres helemaal kapot was van het feit dat de jonge mensen die naar de Manchester Arena kwamen om een leuke avond te hebben, het leven lieten of gewond raakten.

Een woordvoerder van de zangeres liet maandagavond aan Variety weten dat Ariana, die net van het podium was toen de explosie plaatsvond, ongedeerd bleef. De politie in Manchester behandelt de ontploffing als een terroristische aanslag.

Ariane heeft besloten de rest van het Europese gedeelte van de Dangerous Woman Tour in ieder geval voor onbepaalde tijd uit te stellen. Ze zou aankomende donderdag optreden in de O2 Arena in Londen en daarna België, Polen, Duitsland en Zwitserland aandoen. Eerder deze maand gaf de voormalig tienerster twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ariana reageerde maandagnacht via Twitter op de tragedie in de Manchester Arena, waar vlak na het einde van haar concert een ontploffing plaatsvond. "Ik ben gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor", liet de zangeres weten.