×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande herdenkt Manchester in single

20.04.2018 -

Ariana Grande heeft haar nieuwe song No Tears Left To Cry uitgebracht. De Amerikaanse zangeres heeft sinds de terroristische aanslag tijdens haar concert in Manchester vorig jaar geen nieuwe muziek meer gepresenteerd.


Tijdens die aanslag kwamen 22 mensen om het leven. Het benefietconcert One Love Manchester dat ze twee weken later gaf, was een van haar laatste optredens. Ook vorige maand trad ze op, tijdens de March For Our Lives een massale demonstratie van jongeren tegen de nauwelijks gecontroleerde verspreiding van vuurwapens in de Verenigde Staten.

De songtekst van No Tears Left To Cry verwijst naar de aanslag, maar bevat ook een optimistische boodschap: 'So I'm loving, I'm living, I'm picking it up' (ik heb lief, ik leef, ik word beter). Aan het einde van de bijbehorende videoclip is de werkbij, het symbool van Manchester, te zien.