×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande heeft eindelijk haar Grammy

Ariana Grande heeft eindelijk haar Grammy
17.07.2019 -

Vijf maanden nadat ze een Grammy won voor beste popalbum, heeft Ariana Grande het beeldje eindelijk in handen. Het werd haar overhandigd door manager Scooter Braun, alhoewel de zangeres eigenlijk haar fans wilde wijsmaken dat de prestigieuze muziekprijs tussen haar rekeningen zat.


‘Ik ben toch blij dat ik vandaag de post eens ophaalde,’ grapte Ariana op Instagram bij een foto waarop ze met het beeldje poseerde. Haar manager postte echter ook over het moment op Instagram, en vertelde dat hij de award had overgedragen aan de 26-jarige. ‘Ik ben zo trots dat ik haar deze week haar eerste Grammy mocht geven”, zei hij over Ariana, die hij ‘een levend icoon’ noemde.

De zangeres antwoordde daaronder: ‘Zo dankbaar. Dank je Scoot. Ook al heb je wel mijn grap verpest dat ‘ie met de post was gekomen.’

Ariana zou eigenlijk optreden bij de Grammy’s afgelopen februari, maar kreeg onenigheid met de organisatie over de invulling van haar show. Ze besloot daarom die avond thuis te blijven. In een serie tweets benadrukte ze dat ze desondanks erg dankbaar was voor haar twee nominaties, waarvan ze er een verzilverde tijdens de awardshow.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

really glad i checked the mail

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op