×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande geeft verlovingsring terug

Ariana Grande geeft verlovingsring terug
16.10.2018 -

Zangeres Ariana Grande heeft de peperdure ring die zij van Pete Davidson kreeg bij hun verloving aan haar inmiddels ex-geliefde teruggegeven. Volgens TMZ zijn de twee zonder ruzie uit elkaar gegaan. De ring die speciaal voor Grande is gemaakt, kostte zo'n 100.000 dollar.


De ex-Disneyster houdt op wel het varkentje dat het stel deze zomer adopteerde. Grande poseert regelmatig met Piggy Smallz zoals het varkentje is gedoopt.

Grande en Peterson hebben slechts enkele maanden een relatie gehad. De plotselinge dood van Mac Miller, de ex-vriend van Grande, heeft naar verluidt invloed gehad op de breuk tussen Ariana en Davidson.

Zo kon ze zich volgens TMZ niet helemaal toeleggen op haar relatie met Pete en werd haar duidelijk dat ze te snel verloofd waren. Dat gebeurde eerder dit jaar al na een paar weken daten.Ariana Grande geeft ring terug