×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande eert schoonvader met tatoeage

1.07.2018 -

Zangeres Ariana Grande heeft een nieuwe tatoeage op haar voet die verwijst naar de overleden vader van haar vriend Pete Davidson. Hij was een van de brandweermannen die om het leven kwamen na de aanslagen op het World Trade Center in New York op 9 september 2001.


Ariana Grande draagt op haar linkervoet het nummer 8418, het nummer van de badge van haar omgekomen schoonvader Scott Davidson. Pete liet dit nummer in een vetter lettertype al enige jaren geleden op zijn linker arm tatoeëren. De nieuwe tatoeage van Ariana is zichtbaar op foto's die afgelopen week gemaakt zijn toen het stel door New York wandelde, meldt E! News.

Begin deze maand werd bekend dat Pete Davidson twee tatoeages ter ere van zijn vriendin heeft laten zetten. De 24-jarige Saturday Night Live-komiek heeft achter zijn oor een zwart maskertje met konijnenoren, het logo van Ariana's album Dangerous Woman. Op zijn duim liet de grappenmaker de initialen – AG – van de zangeres vastleggen.