×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande eert Mac Miller op Instagram

9.09.2018 -

Ariana Grande heeft voor het eerst gereageerd op de dood van haar ex Mac Miller. De 25-jarige zangeres plaatste een foto op haar Instagram van de vrijdag overleden rapper.


Op de zwart-witfoto kijkt Malcolm James McCormick, zoals de rapper in werkelijkheid heette, omhoog naar Ariana. De zangeres plaatste geen onderschrift erbij. De foto heeft inmiddels bijna zeven miljoen likes verzameld. Op het kiekje kan niet gereageerd worden. Grande zette de mogelijkheid uit om reacties te plaatsen nadat ze werd overspoeld door hatelijke opmerkingen van mensen die haar de schuld gaven van de dood van Mac.

Miller werd vrijdag bewusteloos gevonden in zijn huis. Toen de hulpdiensten arriveerden was hij al overleden. Vermoedelijk had hij een overdosis genomen. Hij is 26 jaar oud geworden. De rapper ging al langer gebukt onder problemen met drugs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op