×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande brengt One Last Time opnieuw uit voor Manchester

4.06.2017 -

Ariana Grande heeft het nummer One Last Time opnieuw uitgebracht. De opbrengst van het lied gaat naar de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Daarbij vielen 22 doden en tientallen gewonden toen een zelfmoordterrorist toesloeg na afloop van Ariana’s concert.


One Last Time, dat Ariana in 2015 uitbracht, was het slotnummer van het concert in de Manchester Arena. Na de aanslag werd het nummer massaal gedownload. Fans hoopten op die manier dat het nummer boven aan de Britse iTunes-hitlijst zou komen. Daar zou het 22 weken moeten blijven staan, ter nagedachtenis aan de 22 doden. Dat lukte echter niet; hoewel One Last Time nog steeds in de top tien staat, wordt de hitlijst aangevoerd door het zomerse Despacito.

Zondagavond treedt Ariana weer op in Manchester, dan staat ze op het podium tijdens het benefietconcert One Love Manchester. Ook de opbrengst daarvan gaat naar de slachtoffers van de aanslag. De beste plekken zijn zondag voor de mensen die er op 22 mei bij waren. Ook onder anderen Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry en Miley Cyrus treden op in het cricketstadion Emirates Old Trafford.