×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande bouwt band met vader weer op

Ariana Grande bouwt band met vader weer op
26.12.2018 -

Ariana Grande bouwt de band met haar vader, Edward Butera, weer op. De popster deelde eerste kerstdag een foto op Instagram waarop ze met hem aan het facetimen is. Ze heeft het kiekje daarna wel verwijderd van haar sociale media.


In 2014 onthulde Grande dat zij en haar vader geen contact meer hadden, wat ze omschreef als 'een van de moeilijkste dingen' die ze ooit heeft ervaren. Grandes ouders scheidden toen ze 8 was. 'Zoveel van mij komt van mijn vader, en een lange tijd haatte ik dat bij mezelf. Ik moest accepteren dat het oké was om niet met iemand om te kunnen gaan, maar nog steeds van ze te houden.'

Butera is wel zichtbaar een trotse vader, want op zijn Twitter deelt hij al jaren foto's van en met zijn dochter. Het lijkt al een tijdje beter te gaan tussen de twee; in 2017 plaatste de popster op Vaderdag een foto op Instagram van Butera die haar vasthoudt als baby, met daaronder: 'Fijne Vaderdag, ik hou van je'.