×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antonio Banderas verliefd op Nederlandse Nicole

5.09.2014 -

Na Chubby Checker, Julio Iglesias en Boris Becker is nu ook Antonio Banderas gevallen voor de charmes van een Nederlandse schone. De 54-jarige acteur is verliefd op beleggingsadviseur Nicole Kimpel.


Antonio en Nicole zijn al lang samen. Ze werden in mei al samen gefilmd tijdens het Filmfestival van Cannes, maar toen wist nog niemand wie de mysterieuze schoonheid was. Hola! loste het raadsel op en wist te melden dat de onbekende vrouw aan de zijde van de pas gescheiden acteur de Nederlandse beleggingsadviseur Nicole Kimpel is.

Het zou ook Nicole zijn geweest, die voor Melanie Griffith de aanleiding was om officieel de scheiding aan te vragen. Antonio en Nicole kenden elkaar al voordat het acteursechtpaar uit elkaar ging en volgens een vriendin van Nicole zou het serieus aan zijn tussen de twee. Antonio en Nicole doen ook helemaal niet geheimzinnig meer over hun liefde voor elkaar.