×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ant McPartlin terug in afkickklinkiek

20.03.2018 -

De Britse presentator Anthony McPartlin stopt voorlopig met zijn werk en gaat de afkickkliniek in. Dit nadat hij zondag met alcohol op achter het stuur zat en een ongeluk veroorzaakte.


De tv-show Saturday Night Takeaway die hij presenteerde gaat komend weekend niet door en de laatste twee afleveringen van het seizoen zullen het zonder McPartlin moeten doen.

De 42-jarige Brit reed zondagmiddag door het dorpje Mortlake, vlakbij Londen, toen hij een botsing met twee andere auto's veroorzaakte. Een paar mensen raakten daardoor lichtgewond. Hijzelf, zijn moeder en zijn hond die bij hem in de auto zaten, bleven ongedeerd. Na het ongeluk zat hij ruim tien uur vast op het politiebureau.

Het is niet voor het eerst dat McPartlin de kliniek in gaat. Afgelopen zomer werd hij opgenomen vanwege een verslaving aan pijnstillers.