×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ant McPartlin na tien uur vrijgelaten

19.03.2018 -

De in opspraak geraakte Britse televisiepresentator Anthony McPartlin is weer thuis. Hij werd dit weekend opgepakt op verdenking van rijden onder invloed nadat hij bij een auto-ongeluk betrokken was geraakt.


Bij het ongeluk raakte McPartlin twee andere auto's. Eén van de inzittenden van die auto's was een meisje van drie jaar oud, dat uit voorzorg naar het ziekenhuis is gebracht voor onderzoek. Zelf raakte de Brit niet gewond, ook zijn moeder Christine en zijn hond bleven ongedeerd.

Volgens de Daily Mail zat McPartlin, bekend van het populaire duo Ant & Dec, ruim tien uur vast op het politiebureau. Pas zondagnacht ging hij naar huis, zo zagen fotografen die massaal op hem stonden te wachten.

Het is niet duidelijk of McPartlin komend weekeinde alweer paraat is bij zijn show Saturday Night Takeaway. Volgens The Mirror lijkt de seizoensfinale volgende maand wel in gevaar te komen. Die wordt opgenomen in Florida, maar de presentator zou vanwege zijn arrestatie voor de Amerikaanse grens geweigerd kunnen worden.

De 42-jarige McPartlin heeft al een roerige tijd achter de rug. Afgelopen zomer werd hij opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers en begin dit jaar zette hij een punt achter zijn huwelijk.