Anouk favoriete Nederlandse van Perez Hilton

Zangeres van eigen bodem Anouk heeft het hart gestolen van de showbizzkoning van het internet, Perez Hilton. "Een van onze favoriete Nederlanders, Anouk, is terug met een controversiële nieuwe videoclip", roemt hij haar op zijn website.

Perez Hilton runt een erg populaire entertainment website die gemiddeld 4,5 miljoen bezoekers per dag trekt. Hij heeft veel verschillende artiesten als Amy Winehouse, Mika, Lily Allen in Amerika op de kaart gezet. Wellicht is onze eigen Anouk de volgende? Vorig jaar plaatste hij de video van ‘Good god’, de eerste single van het album ‘Who’s your momma’, al op zijn blog en nu bejubelt hij het nummer  ‘Modern world’  van de Nederlandse rockchick op de site. “‘Modern world’ is een heerlijk, bluesachtig stampnummer over…nou ja, de moderne wereld”, aldus Hilton over het plaatje.

Anouk vertelde enige tijd geleden drie verschillende versies van haar nieuwe single uit te zullen brengen met elke keer ander bonusmateriaal. De videoclip voor het nummer is geregisseerd door de befaamde clipmaker Melina Matsoukas, die eerder samenwerkte met onder anderen Beyoncé, Kylie Minogue en Snoop Dogg.

Anouk is overigens niet de enige Nederlandse die de aandacht van Perez heeft weten te vangen. Vorig jaar maakte hij promotie voor de band ‘Bearforce1’ en vorige week nog plaatste hij een video van de formatie ‘Kraak & Smaak’ op zijn website.