Anouk blijft tegen Zwarte Piet

Anouk blijft zich verzetten tegen Zwarte Piet, ook al kwam dat haar eerder al duur te staan. Zo plaatste ze op Twitter verschillende hatelijke reacties die ze van mensen kreeg. En daar gaat ze woensdag mee door. 'En voor de mensen die vinden dat het nu wel genoeg is geweest, en dat ik nu wel mijn mond mag houden... Sorry. Nee, het is nog niet genoeg geweest. IK BEN NOG NIET KLAAR', aldus de zangeres.

'En voor de mensen die mij 'jammer' vinden, of vragen 'waarom??'.. En wel hierom', twittert Anouk. Daarna stuurt ze een aantal heftige verwensingen door die mensen naar haar stuurden. Zo wordt ze 'negerhoer' en 'landverrader' genoemd. Ook zou ze volgens een ander 'een schande zijn voor haar kinderen'. Ze voegt daar zelf aan toe: 'Deze landverraadster is vóór gekleurde pieten'.

Eerder liet Anouk al weten dat ze misselijk wordt van alle racistische opmerkingen. 'En al die mensen die bij de comments mij laten weten, dat ze het zo erg vinden allemaal, haal die achterlijke zwarte pieten ava's weg, of block mijn FB aub. Ga Weg', besloot Anouk.