×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anneke Grönloh herdacht op televisie

16.09.2018 -

Omroep MAX en AvroTros staan maandag stil bij het overlijden van Anneke Grönloh. Dat meldt NPO1. De herhalingen van Tijd voor MAX en M maken plaats voor een uitzending van het afscheidsconcert van Grönloh. Dat wordt vanaf 10.10 uur uitgezonden.


In de middag, om 16.30 uur, moet een herhaling van De rijdende rechter wijken voor Voor alle fans van Anneke. In dit programma is een compilatie van Grönlohs optredens door de jaren heen te zien. Vandaag maakte haar manager bekend dat de zangeres, die in de jaren '60 een tieneridool was in ons land, afgelopen vrijdag toch nog plotseling is overleden. Ondanks haar broze gezondheid zagen maar weinig mensen de dood van Anneke aankomen. Ook collega's, waaronder Rob de Nijs, Ronnie Tober en Willeke Alberti reageerden vandaag geschokt op het overlijden van hun collega.