×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anna Nooshin nieuwe presentatrice HNTM

24.03.2017 -

Anna Nooshin is de nieuwe presentatrice van Holland's Next Top Model. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt. Voor het tiende seizoen kunnen zich bovendien voor het eerst ook mannen aanmelden.


Nooshin was in het voorgaande seizoen al betrokken bij de modellenwedstrijd als jurylid. De presentatie werd toen nog gedaan door Anouk Smulders. Zij maakte eerder dit jaar echter bekend na vier jaar te stoppen. Ook jurylid en coach Fred van Leer gooide de handdoek in de ring. De nieuwe jury wordt op een later moment bekendgemaakt.

'Vanaf het moment dat Holland's Next Top Model werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker', aldus Nooshin, voor wie naar eigen zeggen een droom uitkomt. 'Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en – hoewel ik het ook erg spannend vind – ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames.'

De castingdag voor het nieuwe seizoen vindt in mei plaats.