Anita Witzier wilde zes jaar terug al trouwen

Nog even en Anita Witzier (52) is weer een getrouwde vrouw. De presentatrice wilde altijd al in het huwelijksbootje stappen met haar Michel Nillesen, ondanks dat ze hem eerst niet zo boeiend vond. "We waren collega's en ik vond hem maar saai", zegt ze.

Na een relatie van inmiddels 11 jaar is alles anders. Ze meent dat er niets verandert, maar dat trouwen wel een extra dimensie geeft. "Het is toch een extra stap. En wat je naar elkaar uitspreekt." Een groot spektakel gaat de voltrekking niet worden. "Er is muziek, er is champagne en er is taart. We gaan ook op de fiets erheen, want het is in de buurt."

Dat er een huwelijk zou komen tussen de twee, heeft Anita altijd al geweten. "Zes jaar terug wilde ik al trouwen. Toen dacht ik, dat komt dan nog wel." Inmiddels is ze alweer bezig met vier televisieproducties, allen op locatie. "Maar die duren niet lang en zijn niet ver weg, dat kan nu even niet", sluit ze af tegen RTL Boulevard.

Witzier is eerst getrouwd geweest met Peter Ruitenbeek. Hierna is ze tot 2001 getrouwd geweest met televisieproducent Jeroen van Baaren. Uit het tweede huwelijk kreeg ze twee kinderen, zoon Bram (1992) en dochter Julia (1997).