Anita Witzier geniet op kermis

Net als alle kinderen is ook het kroost van bekend Nederland dol op de kermis. En ook zij zeuren net zo lang tot hun vaders en moeders instemmen met een bezoek aan het jaarlijks terugkerende feestje. Op de kermis in Blaricum zagen we afgelopen week onder meer Anita Witzier.

Met een flinke groep meisjes in haar kielzog verscheen ze er met haarjarige dochter Julia. De presentatrice had besloten twee zaken tecombineren: een verjaardagsfeestje en een bezoekje aan de kermis. Juliaen haar vriendinnen genoten volop. Datzelfde gold overigens ook voorAnita, die al snel instapte in een botsautootje, naast één van Julia’svriendinnetjes.

Tussen de buien door liet ook Hans van Hemert zich even zien. Met eenglas rosé in zijn ene hand en een paraplu in de andere keek hij naarhet plezier van de aanwezigen.

Leontine Borsato was er samen met haar twee zoons, Luca en Senna. Zijliet de twee jongens zien hoe je nu echt moet schieten. En uiteraardwilden haar zoons die prestatie dolgraag verbeteren. Diezelfde strijdwas er even later ook bij het blikgooien. Helaas voor Luca kon hij niet al te lang blijven, omdat hij zich op dewekelijkse voetbaltraining moest melden. Om maar zo lang mogelijk op dekermis te kunnen blijven, had hij vooraf al zijn keeperkledingaangetrokken.

Patrick en Rossana Kluivert waren eveneens van de partij met hunkinderen. De kleine Shane genoot met volle teugen van alles om hemheen. De lichtjes en de muziek, het maakte allemaal enorm veel indrukop hem.