×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anita vond zichzelf helemaal geen ‘lekker wijf’

9.06.2015 -

Anita Witzier werd vaak gezien als ‘lekker wijf’ toen ze bij Veronica werkte. Maar ze vond zichzelf vroeger nooit zo bijzonder. Pas na haar 35e werd ze 'aantrekkelijk', zo vertelt ze. “Daarvoor was het niet veel. Ik vóélde mezelf allerminst een lekker wijf.”


Hoe het komt dat Anita (53) zichzelf pas later zag als iemand die er mag wezen, weet ze zelf ook niet vertelt ze aan Veronica Magazine. “Destijds zag ik dat totaal niet. Ik voelde me zelden knap, aantrekkelijk of leuk. Heel erg lang ben ik verschrikkelijk onzeker geweest, vroeg ik me af of ik het allemaal wel goed deed, of het wel deugde.”

Alles veranderde toen Anita reuma kreeg en ging scheiden. “Als alles wegvalt, ontdek je dat je veel meer kunt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je voelt eerst paniek. Daarna is het rustig ademhalen en dan ontdek je dat je helemaal niet naar beneden dondert. Dat is fantastisch.”

Inmiddels lacht het leven de presentatrice weer toe. Ze is voor de derde keer getrouwd, en is maandag te zien op televisie met Memories Extra, waarin wordt teruggekeken op de verhalen van jeugdliefdes die elkaar via het programma terugvonden.