×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aniston en Witherspoon krijgen rol in tv-serie

28.07.2017 -

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon hebben getekend voor de hoofdrollen in een nieuwe televisieserie. Dat meldt Deadline.


Het is de eerste vaste televisierol voor Jennifer sinds het einde van Friends, waarin Reese ooit haar jongere zusje speelde. De serie waarin zij opnieuw samen te zien zijn, gaat over ochtendshows op televisie. Welke rollen de twee actrices daarin op zich nemen, is nog niet bekend.

Zowel Reese als Jennifer wordt ook uitvoerend producent van de nog titelloze serie. Reese produceerde onlangs hitserie Big Little Lies, die is genomineerd voor acht Emmy Awards. Eén nominatie is voor het acteerwerk van Reese. Ook collega's Nicole Kidman, Shailene Woodley en Laura Dern gaan op voor een Emmy voor hun rollen in de serie.