×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angstige momenten voor Emile Ratelband

7.10.2016 -

Emile Ratelband is even iets minder positief. Hij en zijn vriendin Linda zitten in Orlando in het oog van orkaan Matthew. “Het is echt ongelooflijk, het lijkt wel een horrorfilm!”, zei de positiviteitsgoeroe tegen het AD.


“Bomen worden uit de grond getrokken, overal liggen tegels van kapotte daken, er is nauwelijks iets te eten”, schetst Emile. Hij en Linda vlogen naar de Verenigde Staten om een congres bij te kunnen wonen, maar dat is afgelast in verband met de orkaan die al honderden levens eiste.

Emile en Linda mogen hun hotelkamer niet uit. “We zitten vast hier. Momenteel zitten we namelijk in het oog van de orkaan. Het is stil, je hoort nog geen mug. Buiten rijden alleen wat militairen in hun humvees rond.”

Eten is er volgens de positiviteitsgoeroe nauwelijks. Hij en zijn geliefde hebben moeten ‘vechten om het laatste broodje’. “Gelukkig hadden we nog een pak stroopwafels bij ons.” Ondanks alle ellende ziet Emile nog een lichtpuntje. “Als test voor onze relatie is het wel goed.”